Къде е дъното!?

Споделете тази публикация на:

До кога!?

Къде е дъното!? Не го ли стигнахме вече, барем да се оттласнем…
Някой забеляза ли гафовете в първия епизод на „сървайвър“!?, воИн се пише! А това с дублетната форма воЙн е нечия измислица. Срам и позор.
Участниците пък изобщо няма да ги коментирам. Няма и да гледам тази пародия. Когато започнат да пускат обикновени хора, никому неизвестни и поне с нормален интелект и грамотност, тогава ще си дам от времето за сървайвъри, ферми и ергени…
Едно предаване като хората няма. В адската кухня крещят агресивно и лансират… ще спестя епитетите. В „черешката“ някакви намазани кифли и кроасани участват, докато друг им готви и посрещат гости в чужди къщи. В „игрите“ и „фермата“ освен, че водещите крещят като халтави и викат „екшън“ вместо „старт“, спортна игра няма, само интриги и бълвоч. А падението на женския пол в „ергенът“ е обида за всяка уважаваща себе си жена.
Журналисти и политици е-кат и ме-кат, нямат елементарни познания по обща култура, в национален ефир се допускат груби граматически грешки, липсата на прогимназиални знания по история и география е очевадна… На 19.02.2023 г., НЕуважаеми журналЯ, не честваме рождението на Левски, а неговата смърт!!! БТВ – за уволнение са ви и репортерите и режисьорите.
…. А на фона на всичко това варненски пубери нагло пушат в рейса, явлението е масово, а овчият народ мълчи.
До кога!?
*имената на цитираните предавания са преднамерено написани с малки букви

Вашият коментар